Historie

 

Bregnerødgaard er for mange et kendt hestested i Birkerød. Gennem tiderne har gården haft flere ejere, der iblandt kan nævnes H.B. Nielsen, og Nick Elssass’s York Stutteri.  Nu danner Bregnerødgård rammerne for familien Zibrandtsens stutteri for dressurheste.

Familien Zibrandtsen købte Bregnerødgaard  i 2010, efter overtagelsen er der blevet investeret i en større renovation af ejendommen, alt sammen med henblik på at bringe ejendommen og faciliteterne op til internationalt niveau. Derfor er der bygget et helt nyt opvarmet ridehus og staldene er blevet gennemgribende renoveret, så man kan håndtere virksomhedens egne dressurhestene og pensionærernes heste der er opstaldet.

Stutteri Bregnerødgård har til mål at skabe de mest ideelle rammer for udvikling af både topheste og ryttere på højeste niveau. Udover arbejdet med dressurhestene, avler og køber Bregnerødgård dressurføl af meget høj kvalitet og udvikler disse med salg for øje. Det sker i tæt samarbejde med andre internationale stutterier og salgsstalde.

Bregnerødgård har et højt kvalificeret team, af medarbejdere, beslagsmede og dyrlæger som  her et stort fokus på udviklingen af ”horse management”, ønsket er at fremme hestenes velfærd og skabe en platform for sammen med andre ryttere at placere Danmark i den absolutte top i international dressurridesport.

Udover at fungere som stutteri, er Bregnerødgård er i dag også udgangspunktet for familiens mange andre aktiviteter indenfor IT-tech.

 

Faciliteter

På Stutteri Bregnerødgård har vi 43 nyistandsatte og moderniserede bokse, 2 udendørsbaner med bund fra Equestrian Surfaces, samt overdækket rotunde.

Løbende med renoveringen er der også opført et ridehus med bane på 20X60 meter, som flittigt benyttes både sommer og vinter. For at tilgodese alle hestenes behov, har vi også vandbånd og skridtbånd som benyttes både af egne samt pensionæres heste.

Stutteri Bregnerødgård er beliggende tæt på skovarealer i Bregnerød, og med egen galopbane og adgang til de omkringliggende skove er der rig mulighed for at nyde den smukke natur under rideturen.