/ by /   Nyheder / 0 comments

Falsterbo Horseshow 2019

I år stillede Anna Zibrandtsen til start med Lumière og Valentin i hhv. 5 års klassen og 7 års klassen. Disse klasser er også 2. Selektering til Ungheste VM for Svensk varmblod, så der er ekstra higen efter at levere et  godt resultat.

Første start var den indledende klasse for 5 års. Lumière brillierede med hele 80,067 % og blev dermed nr 3 i kvalifikationen.

Anna udtaler:
Jeg var meget spændt på at se hvordan Lumière, som er meget urutineret, ville være mærket af den meget intense atmosfære, som Falsterbo byder på. Men han var utrolig upåvirket, og var rigtig med på noderne idag, så fedt!

 

Næste start var med Valentin, den indledende klasse for 7 års. 

Valentin leverede et stabilt og meget tilfredsstillende program, som lagde dem godt til mod finalen. De endte med en 6 plads og hele 75,661 %

I finalen for 5 års overgik Lumiére sine tidligere præstationer, og som 3 sidste startende i klassen lagde de pres på de resterende ekvipager. Med et program til hele 83,200 steg spændingen.

Lumiére kunne takke af med klassens højeste score, og dermed titlen som årets 5 års vinder i Falsterbo!

Dernæst stod det på finalen for 7 års.

Valentin gjorde Lumiere kunsten efter, og leverede en pragt præstation. Han trådte ikke en hov forkert, og med et resultat på hele 76,329 % hoppede de sig flere pladser op ad resultatlisten, og sluttede på en fornem 3 plads. 

Anna udtaler om Falsterbo Horseshow:

Begge heste har overrasket og toppet på det rigtige tidspunkt, jeg er ovenud lykkelig for at de har taget miljøet i stiv arm.

Nu kan vi ikke gøre mere for at overbevise udtagelseskomiteén om at vi høre til på holdet til UVM.

SHARE THIS


Leave a Reply